Tuinen Van Der Hasselt

Tuinen Van De Hasselt

Over ons

Over Tuinen Van Der Hasselt

Ons bedrijf werd in 2011 door Bert Van der Hasselt opgericht onder de naam Tuinonderhoud Bert. In de beginjaren lag de focus voornamelijk op tuinonderhoud en het snoeien en vellen van bomen. Maar door de jaren heen hebben we ons aanbod aanzienlijk uitgebreid met diverse andere diensten, zoals tuinaanleg en het plaatsen van afsluitingen.

Als gevolg hiervan paste de naam Tuinonderhoud Bert niet langer bij ons bedrijf en onze brede waaier aan diensten. Daarom hebben we in mei 2017 onze naam gewijzigd naar Tuinen Van der Hasselt. Deze naamsverandering ging gepaard met onze groei en uitbreiding van het bedrijf, waarbij Joris Jelle Ost als vennoot toetrad tot het team.

Om tal van projecten nog efficiënter aan te kunnen pakken, hebben we ook geïnvesteerd in de uitbreiding van een modern machinepark. Bovendien blijven we onszelf voortdurend bijscholen, waardoor we steeds op de hoogte zijn van de nieuwste tuintrends en technieken.

Onze oprichter Bert heeft studies gevolgd in landschaps- en tuinarchitectuur aan de Erasmushogeschool Brussel en kan daarom voor elke tuin een uniek tuinontwerp en beplantingsplan op maat maken.

Joris Jelle is op zijn beurt een handelsingenieur van opleiding en heeft zich bijgeschoold tot specialist in zwemvijvers, bestrating en aanleg.

Graag meer informatie of een kosteloze offerte?