Tuinen Van Der Hasselt

Tuinen Van De Hasselt

Tuinontwerp

Een goed ontworpen tuin is een tuin waar u als bewoner dagelijks van kunt genieten. Bij Tuinen Van der Hasselt begrijpen we dat elke tuin meerdere functies heeft. Het is een groene oase waarin u kunt ontspannen, tot rust kunt komen en de pracht van planten en bloemen kunt bewonderen. Maar een tuin is ook een plek om vrienden te ontvangen, kinderen te laten spelen en ontdekken, groenten te kweken, te zwemmen, een fietsenberging te maken en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij ontwerpen tuinen die functionaliteit en natuur perfect met elkaar verenigen. Zo creëren we een tuin die volledig bij uw wensen en behoeften past. Het ontwerpen van een tuin verloopt bij ons altijd in verschillende fases.

Of u nu kiest voor een moderne of landelijke stijl, wij hebben de kennis en ervaring om uw droomtuin te realiseren. Ons team van experts staat voor u klaar om u te begeleiden van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie van uw tuin.

Het ontwerpen van een tuin verloopt steeds in een aantal fases.

1.

Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we samen met u de huidige tuin, het huis en de omgeving. Zo kunnen we ons volledig afstemmen op uw persoonlijke smaak en behoeften.

Tijdens dit gesprek stellen wij onze werkwijze voor en leggen we uit wat wij precies voor u kunnen betekenen. Afhankelijk van de grootte en ligging van uw perceel, wordt ter plaatse de prijs van een mogelijk ontwerp meegedeeld.

2.

Als u akkoord gaat met onze voorwaarden, meten wij uw tuin volledig op en maken we een grondplan van de bestaande situatie. Dit grondplan vormt de basis voor het nieuwe ontwerp van uw droomtuin.

Wij maken een tuinontwerp dat rekening houdt met uw wensen en ideeën. We komen dit ontwerp
bij u voorstellen, waarbij u de mogelijkheid hebt om veranderingen aan te brengen.

3.

U ontvangt een definitief tuinontwerpplan in zowel 2D als 3D, aangevuld met sfeervolle foto’s of schetsen. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw droomtuin eruit zal zien.

Bovendien ontvangt u van ons een gedetailleerd uitvoeringsplan. Hiermee heeft u de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan of kunt u ervoor kiezen om de aanleg van uw tuin aan ons of aan uw eigen tuinman over te laten.

4.

Aanvullend bij het tuinontwerp kunnen wij voor u een beplantingsplan opmaken.

Hierin bepalen we welke planten, heesters en bomen in de uitgetekende borders gezet worden. Hierbij zorgen we voor een plantencombinatie die aansluit bij uw smaak en wensen, maar ook bij de grondsoort en de directe omgeving.


Enkele realisaties

Graag meer informatie of een kosteloze offerte?