Tuinen Van Der Hasselt

Tuinen Van De Hasselt

Tuinaanleg

Gazonaanleg

Bent u op zoek naar een prachtig groen gazon?
Dan bent u bij Tuinen Van der Hasselt aan het juiste adres. Ons team staat voor u klaar om samen met u te kijken naar de meest geschikte grassoorten en formules voor uw tuin.

Of u nu een voorkeur heeft voor een natuurlijke uitstraling of een snel resultaat wilt zien, wij hebben het juiste gras voor u. Zo kunt u bij ons terecht voor een kleurrijke bloemenweide of voor graszoden als u snel een groen resultaat wilt.

Kortom, wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezond gazon dat past bij uw wensen en behoeften.

Neem daarom contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Verharding

Een goede verharding is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de uitstraling van uw tuin en huis.

Bij Tuinen Van der Hasselt kunt u terecht voor de aanleg van uw oprit, terras of wandelpad. Ons team begeleidt u graag bij het kiezen van de juiste materialen, zodat het eindresultaat niet alleen past bij uw persoonlijkheid, maar bovendien ook praktisch is.

Of u nu houdt van een strakke uitstraling of liever een landelijke sfeer wilt creëren, wij hebben de expertise om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij werken met diverse materialen, zoals klinkers, beton, natuursteen en grind. Zo kunnen we altijd de perfecte match vinden voor uw tuin.

Een kleine greep uit het aanbod:

 • beton- of kleiklinkers
 • tegels
 • grind
 • gefundeerd gras
 •  …


Kortom, bij Tuinen Van der Hasselt kunt u rekenen op een verharding die niet alleen functioneel is, maar ook past bij uw persoonlijke smaak.

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Afsluitingen

Een fraaie tuinafsluiting is niet alleen van belang voor uw privacy en uw veiligheid, maar draagt ook bij aan de uitstraling van uw tuin. Bij Tuinen Van der Hasselt kunt u rekenen op het leveren en plaatsen van een afsluiting die perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een moderne of eerder een klassieke uitstraling, wij hebben de kennis en de ervaring om de juiste afsluiting voor u te realiseren. Wij werken met diverse materialen, zoals hout, beton, metaal en natuursteen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we altijd een afsluiting creëren die past bij uw persoonlijke smaak.

Een greep uit onze mogelijkheden.

 • draadafsluitingen
 • houten afsluitingen
 • composiet afsluitingen
 • steenkorven
 • betonnen afsluitingen
 • poortjes


Bovendien staan wij garant voor een professionele en snelle service. Wij zorgen ervoor dat de afsluiting vakkundig wordt geplaatst, zodat u hier jarenlang plezier van heeft.

Bij Tuinen Van der Hasselt kunt u rekenen op een prachtige tuinafsluiting die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van uw tuin. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Beplanting

Een doordachte beplanting zorgt voor harmonie, rust en een connectie met de natuur. Bij Tuinen Van der Hasselt kunt u terecht voor de aanleg van een enkele border maar ook voor een volledig beplantingsplan voor uw hele tuin. Samen met u stellen we een plan op waarbij we rekening houden met de gewenste kleurencombinaties en groei- en bloeiperiode van de planten.

Bovendien voorzien we u van informatie over het onderhoud dat elke plant nodig heeft, zodat u er maximaal van kunt genieten. Of u nu kiest voor een weelderige bloementuin of juist voor een meer strakke, minimalistische stijl, wij hebben de expertise om uw droomtuin werkelijkheid te maken.

Ons team van specialisten staat voor u klaar om uw tuin tot een groene oase te maken. Of u nu op zoek bent naar een kleine aanpassing of een volledige transformatie, wij helpen u graag verder.

Met Tuinen Van der Hasselt bent u verzekerd van een prachtige en zorgvuldig aangelegde beplanting die perfect past bij uw persoonlijke stijl en wensen.

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Enkele realisaties

Graag meer informatie of een kosteloze offerte?