Aanleg - Tuinen Van der Hasselt

Ga naar de inhoud

Tuinen Van der Hasselt beheerst alle facetten van tuinaanleg. Wij kunnen instaan voor een totaalproject van a tot z, maar ook wanneer u slechts een gedeelte van uw tuin wil aanleggen of vernieuwen zoals nieuwe beplanting, gazon(her)aanleg of een nieuwe afsluiting kan u bij ons terecht.


Verhardingen
Een passende verharding is niet alleen functioneel, maar bepaalt mee de sfeer en het algemene beeld van uw tuin en huis. Tuinen Van der Hasselt legt uw oprit, terras of wandelpad in de tuin aan. Wij begeleiden u bij het kiezen van de juiste materialen zodat het eindresultaat past bij uw persoonlijkheid en tegelijk praktisch is.
Een kleine greep uit het aanbod:
- Beton- of kleiklinkers
- Tegels
- Grind
- Gefundeerd gras
- …
Gazonaanleg
Wilt u een mooie groene gazon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wilt u een mooie groene gazon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Samen met u bekijken we wat de meest geschikte grassoort of formule is voor uw tuin.
Zo hebben sportievelingen of mensen met kinderen baat bij sportgras, terwijl een
bloemenweide een optie kan zijn voor natuurliefhebbers. Wilt u snel een groen resultaat
dan kan gekozen worden voor graszoden.

Afsluitingen
Wilt u een mooie groene gazon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Een mooie tuinafsluiting is niet alleen belangrijk voor uw privacy en veiligheid, maar ze bepaalt ook mee het karakter van uw tuin. 

Tuinen Van der Hasselt staat in voor het leveren en plaatsen van een afsluiting die bij uw wensen en behoeften aansluit. Een greep uit onze mogelijkheden.
- Draadafsluitingen
- Houten afsluitingen
- Composiet afsluitingen
- Steenkorven
- Betonnen afsluitingen
- Poortjes
- ...
Groendak
Een groendak heeft verschillende voordelen: het zuivert de lucht, heeft een isolerende werking en is
Een groendak heeft verschillende voordelen: het zuivert de lucht, heeft een isolerende werking en is gewoon ook mooi. Een groendak zorgt voor een groen accent op om het even elke plaats. Het kan zowel op tuinhuizen, platte daken als op daken onder helling aangelegd worden. Net zoals een tuin kan een groendak naar smaak en wens ingericht worden. Afhankelijk van de grootte en sterkte van het te bedekken dak kan er gekozen worden voor grassen of sedums, maar ook hele daktuinen zijn mogelijk. Een groendak houdt water vast en voorkomt dat de bodem verzadigd raakt. Hierdoor is het in sommige gemeenten mogelijk om een premie te krijgen bij de aanleg van een groendak.

Beplanting
Wilt u een mooie groene gazon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Een weloverwogen beplanting zorgt voor rust, evenwicht en verbondenheid met de natuur. U kan bij ons terecht voor één enkele border of voor een beplantingsplan voor de hele tuin. Wij stellen samen met u een plan op en houden hierbij rekening met de gewenste kleurencombinaties en groei- en bloeiperiode. Daarnaast informeren wij u over het onderhoud dat elke plant nodig heeft zodat u er maximaal van kan genieten.

Hanenstraat 170
9255 Buggenhout

Van der Hasselt - Ost BVBA
BTW: BE 0674.827.416

0478/440.998
info@tuinenvanderhasselt.be
Terug naar de inhoud